Vés al contingut

notícies relacionades

taller-ocupacional

La Fundació Nen Déu engega una campanya solidària a través de l'art

Fundació Nen Déu | Fer créixer l'art i l'autonomia a la Llar-Residència de la Fundació Nen Déu. Aquest és el repte per aquest estiu d'aquesta fundació benèfica de l'Església catòlica. Ho volen fer a través d'una nova campanya solidària per afavorir les persones que viuen a la seva residència. 

la-caixa

La Fundació "la Caixa" recapta més de 200.000 euros per als bancs d'aliments de Catalunya

Fundació "la Caixa" | La iniciativa solidària 'Cap llar sense aliments', impulsada per la Fundació ”la Caixa” i CaixaBank, tanca la tercera edició amb més de 200.000 euros recollits per als bancs d'aliments de Catalunya. Això es tradueix que més de 4.320 persones en situació de vulnerabilitat tenen garantida una alimentació bàsica durant aquest estiu gràcies a les prop de 214 tones d'aliments bàsics aconseguirs per al Banc d'Aliments. A Barcelona, l’ajuda arriba a prop de 3.000 persones gràcies als més de 139.000 euros aconseguits, que es tradueixen en 148 tones d’aliments.

La Fundació Comtal demana ajuda perquè 125 infants puguin anar de colònies

(Fundació Comtal) El repte solidari d'aquest estiu per a la Fundació Comtal és aconseguir que 125 infants, adolescents i joves puguin fer activitats d'estiu, colònies i campaments durant els mesos de juny i juliol. Per aconseguir-ho, aquest 17 de juny engegaran una campanya solidària juntament amb una nova edició del Sopar Solidari que se celebrarà al pati de La Salle Barceloneta a partir de les 20:00 h de la tarda.

L'Obra Salesiana de Sant Boi de Llobregat engega la campanya 'Cap infant sense joguina'

(Salesians) Qui se’n recorda avui del bon temps i la calor, de les festes majors dels pobles, dels dinars a la terrassa prenent el sol… Però el temps passa com si res i cada dia es va fent més fosc. En menys d’un mes ja estarem en ple hivern. Els dies es fan més curts, les temperatures cada cop són més baixes i ja es comença a veure pels carrers els llums de Nadal posats, indicant-nos que les festes ja estan a tocar.

Les ONG salesianes inicien la campanya ‘Suma't X els drets de la infància’

(Salesians) Des de la Inspectoria Maria Auxiliadora s’ha presentat al costat de les ONGD Salesianes, VOLS, Solidaridad Don Bosco i Jóvenes y Desarrollo Regió Est, l'inici de la campanya “Suma't X els drets de la infància”. Es tracta d'una campanya solidària que pretén protegir els drets dels nens i nenes, que en molts llocs viuen en situacions de pobresa, sense llar, sense accés a l'educació, i que en la seva vida adulta tindran poques opcions d'aconseguir una ocupació que els permeti tenir els recursos suficients per a viure amb dignitat.

Tornada a l'escola solidària

(Càritas / –CR) Amb l'inici del curs escolar, Càritas Tarragona i Càritas Girona posen en marxa les seves tradicionals campanyes solidàries de recollida de material escolar. Càritas Diocesana de Tarragona col·labora en la campanya de “Recollida solidària de material escolar”, impulsada pel Parc Central de Tarragona, que es farà des del proper dia 22 d’agost fins el 14 de setembre.

Veure la fe