Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Salesians/ANS) Una gran família espiritual que es troba al principi de l'any per reflexionar, compartir, programar i caminar junts: es tracta de les Jornades d'Espiritualitat de la Família Salesiana (GSFS), en la seva edició XXXIV que va començar a la tarda del 14 de gener al Salesianum de Roma i es desenvoluparan fins al proper diumenge.

La trobada, en què hi participa una representació de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora entre els 375 assistents de 16 nacions i 21 grups dels 30 que té la Família Salesiana, compta amb la presència del rector major, Ángel Fernández Artime, que estarà present en totes les sessions durant els 4 dies, flanquejat pels membres del seu Consell General; entre superiors o responsables dels diversos grups religiosos. A més, va comptar amb la participació de Ivonne Reungoat, Mare General de les Filles de Maria Auxiliadora, amb les germanes del seu Consell General; Teresia Furuki Ryoko, Mare General de les Germanes de la Caritat de Jesús; i Darwin Petit, responsables dels Voluntaris amb Don Bosco.

El programa de la Jornada va oferir com a primer acte de la celebració de l'Eucaristia, presidida pel pare Pierluigi Cameroni, Animador Espiritual de l'Associació de Maria Auxiliadora (ADMA). A continuació, el rector major i el seu delegat per a la Família Salesiana, el salesià Eusebio Muñoz, natural de la Inspectoria Maria Auxiliadora, van oferir paraules de benvinguda i presentació dels horaris. Després d'aquest moment va començar la primera sessió, moderada per Renato i Maria Benedetta Michelazzo Cursi, matrimoni jove actiu en la pastoral amb els joves.

Entre els temes treballats es va trobar l'aprofundiment de l'Estrena 2016 - "Amb Jesús, recorreguem junts l'aventura de l'Esperit" - amb les reflexions del salesià Francesco Navidad, teòleg pastoral, sobre l'aventura de pelegrinar.
A la nit es va mostrar el vídeo de l'Estrena del Rector Major i es va oferir la tradicional "Bona nit" salesiana.

"Nosaltres pertanyem a una família carismàtica que ha fet un viatge interessant... som conscients de la rica herència que hem rebut. Fem que els dies es converteixen en un cant d'acció de gràcies a Déu i a les moltes persones que ens han donat una herència tal immerescuda "és el desig del salesià Eusebio Muñoz.

Temàtica
Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.