Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

Galeria d'imatges

(CR) Nova versió del Mapping de Taüll pensada específicament per a joves i escolars. A partir d’ara, l’església de Sant Climent de Taüll projectarà les dues versions de “l’absis virtual” que permet projectar les pintures murals que decoraven el temple, i que configuren una obra mestra de l’art romànic català i europeu.

La nova versió del mapping, elaborada seguint criteris pedagògics, es complementa amb una sèrie de recursos educatius en línia publicats al web eduCaixa, la plataforma que agrupa tota l’oferta educativa de l’Obra Social “la Caixa”. En concret es tracta de 8 càpsules que poden utilitzar alumnes des de primària fins a batxillerat i que tracten aspectes com el context geogràfic i històric de l’obra, les tècniques artístiques o l’aplicació de les noves tecnologies en la preservació i difusió de l’art, entre altres.

El cap de setmana passat el nou Mapping es va presentar a l'església de Sant Climent de Taüll, amb la presència del vicari general del bisbat d’Urgell, Josep M. Mauri; de l’alcalde de la Vall de Boí, Joan Perelada; el director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Jusèp Boya; i del director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Pirineus Oest-Vall d’Aran, Jaume Ramon Casal.

El projecte és una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat i l'Obra Social de “La Caixa” inclòs al programa Romànic Obert.

Mapping Sant Climent de Taüll from Mapping Sant Climent de Taüll on Vimeo.