Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Escola Pia) En la sessió de dissabte del Capítol General de l'Escola Pia que se celebra a Hongria, s'ha reelegit Superior General en Pedro Aguado Cuesta per un segon mandat de sis anys. En primer lloc de la jornada, Adelio Pagnini, de l'Escola Pia d'Itàlia, que és el més gran dels capitulars, ha fet una exhortació sobre com ha de ser el Superior General. A continuació s'han llegit els punts de les Constitucions de Sant Josep de Calassanç que parlen del Superior General. Després drets, s'ha cantat el cant "Veni Creator", i s'han llegit els números de les actuals Constitucions i Regles que parlen del Superior General.

Seguidament, es fa una votació exploratòria, sense valor oficial. Després d'aquesta votació s'ha donat la possibilitat als qui han obtingut vots de manifestar-se en cas de voler renunciar. Tot seguit es dóna un temps de descans per reflexionar, parlar amb d'altres, abans de la votació oficial.

El Capítol General dels Escolapis es pot seguir a través de la web institucional i del blog que elaboren els catalans presents en el Capítol.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.