Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Bisbat de Terrassa) Aquest dimecres la peregrinació dels joves de Terrassa ha arribat al vespre a la ciutat d'Àvila per participar en l'Encontre Europeu de Joves. Un bon nombre de preveres i religioses i 200 joves de la diòcesi, acompanyats pel bisbe Josep Saiz i el bisbe auxiliar Salvador Cristau, van iniciar diumenge aquest pelegrinatge amb motiu de l'Any Jubilar Teresià.

En aquesta darrera etapa han participat en una catequesi al poble de Gotarrendurra sobre l'Església com a família, amb la participació del diversos joves que han ofert el seu testimoni. Seguidament han visitat el Palomar de Santa Teresa. A la tarda han celebrat l'Eucaristia a Cardeñosa, on Cristau, en la seva homilia, ha reflexionat sobre la virtut de la humilitat, a la qual Santa Teresa fa constants referències. En acabar l'Eucaristia els peregrins han rebut, com a record de la II Peregrinació diocesana, una samarreta i una majòlica. Després de la missa han continuat el seu camí fins a Àvila.

La primera fita del camí va ser el Monestir de San Pedro Regalado, a La Aguilera (Burgos), on viuen 200 germanes de l'Institut Iesu Communio. Dilluns, segon dia de peregrinació, a Peñaranda de Bracamonte, els joves van participar de la primera catequesi sobre el Parenostre, a càrrec de mossèn Xavier Farrés, delegat de joventut; i a la tarda van visitar la Catedral de Salamanca. Dimarts van començar la tercera jornada visitant i pregant a Fontiveros, lloc on va nèixer Sant Joan de la Creu.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.