Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna ofereix el curs vinent una nova edició del D.E.U. en Comunicació Institucional i Religió a l’Era Digital. La tercera edició d'aquest Diploma d'Especialització Universitària (els antics postgraus) combina la tríada entre comunicació, religió i noves tecnologies. Està organitzat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Cultura i Religió de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.

En el curs hi intervenen principalment professors i professionals especialitzats en aquesta temàtica. Entre altres, el vaticanista italià del diari Il Corriere della Sera, Luigi Accattoli; el president d’Aleteia, fundador de Zenit i cofundador H2Onews, Jesús Colina, i l’expert en Ciberteologia, Antonio Spadaro s.j. A més, també hi ha la presència dels responsables dels principals mitjans religiosos catalans i espanyols. La formació es completa amb el professorat de l'àmbit de comunicació de la Facultat.

En aquest curs s’hi formen professionals competents en la comunicació i la imatge pública d'entitats eclesials i religioses. També s'hi exploren les noves possibilitats comunicatives que ofereix l'entorn digital per transmetre el missatge religiós i institucional. I s'ofereixen recursos per aprendre a utilitzar les noves tecnologies i per entendre el funcionament del periodisme especialitzat en religió.

Així, s'adreça als responsables de comunicació o persones que es vulguin formar en aquest camp per obrir noves expectatives laborals. Però també a qualsevol persona amb responsabilitats institucionals que ha de prendre decisions en aquest àmbit o que vol millorar la presència pública i la comunicació de la seva institució. El postagrau està dirigit per la doctora Miriam Díez, directora de l'Observatori de Comunicació, Cultura i Religió.

El D.E.U s'imparteix a Barcelona d'octubre a juny compactat amb un cap de setmana al mes i una setmana intensiva al juny per facilitar l'assistència d'alunmnes de fora de Barcelona o compaginar-lo amb la dedicació laboral. També inclou un dia d'estat a Roma per conèixer els principals organisme de comunicació de la Santa Seu.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.