Vés al contingut
2 Catalunya Religió dg. 31/01/2016

Per saber-ne més

Galeria d'imatges

(Bisbat de Lleida) El bisbe de Lleida, Salvador Giménez, s'ha fet present a la comunitat cristiana de Rosselló per celebrar l'Eucaristia dominical i fer costat a tothom en aquest moment de dificultat pel sinistre al temple parroquial. La tarda del dissabte va tenir una trobada amb diferents mitjans de comunicació, acompanyats pels rectors de la Unitat Pastoral, Josep M. EscorihuelaVíctor M. Espinosa.

El bisbe va agrair als mitjans de comunicació l'interès suscitat per l'ensorrament del campanar i ha donat gràcies a Déu perquè no s'ha hagut de lamentar cap víctima personal així com a l’Ajuntament per l’encert en les mesures preventives preses. Va explicar que espera als informes dels tècnics abans de no prendre cap decisió sobre el futur del temple parroquial i va manifestar la voluntat de dur a terme un estudi per avaluar l’estat d’altres temples de la diòcesi.

Després va presidir l'eucaristia en els locals parroquials, lloc on es realitzaran de moment, tots els actes de culte de la comunitat. Durant l'homilia el Giménez ha insistit en el fet que s'ha volgut fer present en la comunitat, d'igual manera que tota família està unida en els moments d'alegria i de dificultat. Va destacar també que la comunitat cristiana ha de ​continuar forta, i tot i tenir present la importància del nostre patrimoni religiós i artístic, és també important que malgrat les dificultats, es continuï donant testimoni de Jesucrist al poble de Rosselló.

Podeu escoltar les paraules del bisbe amb els periodistes que ha enregistrat Ràdio Rosselló, aquí

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.