Vés al contingut
Catalunya Religió

(La Salle) Barcelona acull aquests dies als germans animadors de les comunitats de Germans Grans del Districte Arlep, que participen en una trobada pensada per a reflexionar i aprofundir sobre la persona, la seva identitat, espiritualitat, desenvolupament continu i emocionalitat. El germà Jesús Miguel Zamora, visitador del districte, s’uneix també als germans en aquesta ocasió especial.

La trobada va començar aquest dilluns amb una Eucaristia, laudes i oració personal. Tot seguit el Germà Visitador de La Salle Catalunya, Josep Guiteras, va donar la benvinguda a tots els assistents i els hi va recordar la importància de la interioritat i el coneixement d’un mateix en la construcción de la persona.

Abans de dinar, van participar de l’àngelus a la capilla del Casal Sant Gervasi, i després d’un àpat per a agafar forces van continuar treballant fins tancar la primera jornada amb les vespres.

Aquest dimarts han visitat un centre geriàtric a Sant Pere de Ribes i han participat en una xerrada. També s'ha ofert als participants la possibilitat d’apropar-se a la Basílica de la Sagrada Família i fer una visita en autocar per Barcelona.

La trobada ha finalitzat aquest dimecres en un dia d’intensa feina per als Germans. Les sales de reunions del Casal Sant Gervasi han servit perquè donin forma a les vivències dels dos dies anteriors i treure conclusions i propostes de futur que traslladaran a les seves comunitats.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.