Vés al contingut

notícies relacionades

Contemplar l’infant que neix en el pessebre. Bon Nadal!

(CR) “L’esforç de contemplar l’infant Jesús que neix en el pessebre del nostre cor”. Aquesta és la proposta que ens fan des d’una de les grans institucions educatives del país. Coincidint amb els 300 anys de mort de Sant Joan de La Salle hem demanat al visitador de la Salle a Catalunya, Josep Canal, la felicitació de Nadal d’aquest any. Amb aquesta mirada als infants desitgem Bon Nadal a tots els lectors i amics de Catalunya Religió!

Robert Schieler, superior general: “A La Salle hi ha una relació horitzontal entre homes i dones laics”

(Laura Mor –CR) El germà Robert Schieler parla d'un model organitzatiu d'Església de tu a tu, i alerta de “la temptació de fer funcionar una organització i oblidar perquè existeix”. És el superior general de La Salle i aquest diumenge i dilluns ha visitat Catalunya. Una breu estada en el marc de la visita pastoral que, fins el 21 d'abril, fa a tot el Districte Arlep. Catalunya Religió l'hem entrevistat als Serveis Centrals La Salle Catalunya, al barri de Sant Gervasi de Barcelona.

Les escoles de La Salle obren horitzons educatius

(Glòria Barrete -CR) La influència dels mitjans de comunicació, les noves tecnologies, la multiplicitat d'idiomes, la robòtica, els mòbils, són elements que modifiquen l'educació i que porten a repensar-la. Amb aquest objectiu de renovació pedagògica i de cerca de nous mètodes educatius, La Salle ha reunit en un Congrés a Catalunya als directors d'escola del districte ARLEP, que engloba tot l'Estat Espanyol i Portugal.

La Salle: 100% escola, 100% solidària

(Fundació Comtal) Cada vegada són més els alumnes dels grups FAIG de quart de l’ESO d’escoles La Salle que aposten per fer serveis a la comunitat a favor de la Fundació Comtal.

Pere Tarrés, Sant Joan de Déu i La Salle, premis del Civisme i del Voluntariat 2015

(Estris) Aquesta setmana la revista Estris d'educació en el lleure i el web 365batecs, de l’Obra Social Sant Joan de Déu, han estat premiats amb els Premis del Civisme que atorga cada any la direcció general d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya. La Fundació Comtal de La Salle ha estat reconeguda amb el XXII Premi Voluntariat.

La Salle i Maristes, junts pels infants i joves del Líban i Síria en el Projecte Fratelli

(La Salle/Maristes) Les congregacions de La Salle i Maristes han desenvolupat un projecte amb dues línies d'acció: la creació d'espais per atendre als infants i joves desplaçats, i l'establiment d'una Oficina Internacional de Coordinació al Líban. Els germans Robert Schieler i Emili Turú, superiors generals de les Congregacions de La Salle i Maristes, respectivament, h

Medalla d’Or al mèrit científic a La Salle

(La Salle) L’Ajuntament de Barcelona ha lliurat aquest dimecres la Medalla d’Or al mèrit científic a la Fundació Universitat i Tecnologia La Salle “pels seus 50 anys de valuosa tasca a la nostra ciutat en el desenvolupa

Córrer per diners

(Laura Mor –CR) Enguany la primavera dóna fe de l'esclat d'una nova moda: les curses i les caminades solidàries. Càritas, La Salle, Sant Joan de Déu, Salesians i Oxfam Intermón són algunes de les entitats socials que promouen l'esport amb valors per finançar els seus projectes. Però l'èxit de convocatòria no garanteix assolir objectius de mirada llarga.

panoràmica

Veure la fe