Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Pere Tarrés) Aquesta setmana s'ha posat en marxa un nou espai adreçat a les persones cuidadores i també als professionals del sector de la dependència: la comunitat virtual Persones cuidadores. L’objectiu és acompanyar en la seva tasca a tots aquells homes i dones que cada dia cuiden a un familiar oferint-los informació actual d’interès, facilitar-los un espai on exposar les seves inquietuds i experiències, i contactar amb altres persones en la seva situació i amb professionals que els puguin aconsellar. En definitiva, fer més fàcil la tasca de cuidar i de cuidar-se.

L’espai està format per diferents seccions amb continguts rellevants relacionats amb la dependència i les necessitats que tenen les persones cuidadores però també vol apropar notícies d’actualitat, webs i blocs relacionats, així com propiciar la interacció de les persones que s’hi connectin. En aquesta línia, la secció De cuidador a cuidador permet obrir fòrums de debat o fer intervencions en temes ja oberts, la secció El cafè dels dijous que permet fer consultes o aportacions a la/es persona/es que hi participen en la xerrada o la secció GAM virtual pensat per tal que els diferents membres d’un mateix grup de suport virtual puguin interactuar entre ells en temps real. A més aquest espai ofereix la possibilitat de publicar un comentari al final de cada contingut.

Persones cuidadores és una comunitat dirigida per la Fundació Pere Tarrés en conveni amb el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.