Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(MEGSJ) Del 6 al 17 d’agost, més de 300 nois i noies d'entre 14 i 17 anys vinguts de Catalunya, Menorca, Mallorca, el País Valencià, l'Alguer i Alemanya es trobaran a Mallorca per compartir experiències.

El Piocam2014 l’organitza 4vents, el projecte de col·laboració entre les associacions escoltes i guies de Catalunya, Menorca, Mallorca, País Valencià i l'Alguer, amb la coordinació d’Eurotrànsit, una xarxa de voluntaris escoltes i guies de diferents països europeus.

330 pioners i caravel·les d’aquests territoris i d'altres zones d'Europa, com Alemanya, acompanyats de 20 voluntaris internacionals i 20 membres de l'organització, conviuran durant uns dies a S’Hort de Son Serra, a Son Serra de Marina (Mallorca), tot compartint experiències, fent noves amistats, descobrint altres cultures i coneixent altres maneres de fer escoltisme. La trobada té com a lema “Explora el passat per entendre el present i construir el futur”.

Durant tots els dies del campament, les caravel·les i els pioners podran gaudir d’una experiència única on es treballarà el mètode des de diferents aspectes i descobertes que permetran que els petits grups puguin conèixer una part de l’illa que els acull durant el campament. També dedicaran temps del campament a fer servei, hi haurà activitats culturals, socials i ambientals que els pioners i les caravel·les hauran de triar segons els seus gustos. Finalment, també hi haurà activitats al campament.