Vés al contingut

notícies relacionades

Montserrat proposa als joves un debat filosòfic al voltant de la música

(Abadia de Montserrat) Un espai de trobada de nois i noies que els agrada argumentar, debatre, escoltar posicions diverses i fer-se’n una síntesi personal. El Monestir de Montserrat ofereix una nova edició d’'Els Amics de la Sofia', per a joves d’entre 15 i 20 anys que estan interessats en la filosofia i en el debat filosòfic.

Pluralitat, cultura, educació i innovació, en la IV Trobada Interreligiosa Iberoamericana

(GTER) El proper dilluns i dimarts se celebrarà a Mèxic la IV Trobada Interreligiosa oficial Iberoamericana que convoquen el Grup de Treball Estable de Religions (GTER) i Religions per la Pau Amèrica Llatina i el Carib, amb el suport de la SEGIB, el Consell Interreligiós de Mèxic (CIM), l'Institut Mexicà de Doctrina Social Cristiana (IMDOSOC), i la Secretària de Relacions Exteriors de Mèxic (SRE).

L'Esplai Epis celebra 40 anys amb el relleu assegurat

(Bisbat de Lleida) Una part de la Comunitat Educativa del col·legi Episcopal, així com exalumnes, exprofessors, pares i mares, i amics i amigues es van retrobar aquest dissabte a Vilaller, a les colònies de Riupedrós i Montsant per celebrar la cloenda dels actes commemoratius del 40 aniversari de l'Esplai Epis i de les colònies a la Ribagorça.

Més de 1.500 infants han participat en la Festa dels Casals de la Fundació Pere Tarrés

(Fundació Pere Tarrés) El Parc de la Ciutadella ha acollit aquest dimecres més de 1.500 infants en la Festa dels Casals que organitza la Fundació Pere Tarrés i que ha tingut en els valors de la solidaritat i de compartir l’eix de la trobada. Hi ha assistit nens i nenes dels casals d’estiu així com dels Centres Oberts i Diaris del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés.

panoràmica

Veure la fe