Vés al contingut

notícies relacionades

xiii-encuentro-la-salle-00

Les universitats de La Salle esbossen el seu futur amb el nou Pla d'Acció 2025

LA SALLE-URL | El XIII 'Encuentro', celebrat a La Salle Campus Barcelona i al campus de Beauvais d'UniLaSalle França, ha reflexionat sobre el futur de l'educació universitària al món i la necessitat d'adaptar-se a la realitat del context global actual. En l'esdeveniment triennal, organitzat per la International Association La Salle Universities (IALU).
encuentro-xiii-salle-url

Barcelona acollirà la trobada internacional d'universitats de La Salle

LA SALLE-URL | La International Association La Salle Universities (IALU), l'organització formada per les 64 universitats de La Salle de tot el món, celebra entre el 7 i el 12 de novembre l''Encuentro', la seva trobada triennal. Enguany, la XIII edició de la trobada, tindrà dues seus.
Inauguració de l'exposició sobre Puig i Cadafalch

“Puig i Cadafalch va entendre que la Santa Seu és un actor internacional clau”

LAURA MOR –CR | Sembla que el Vaticà també s’ha estimat el nostre país. I que la diplomàcia hi va jugar un paper important. El 16 d’octubre del 1922 el president de la Mancomunitat de Catalunya, Josep Puig i Cadafalch, va rebre una carta de part de Pius XI. El papa li refermava “una vegada més la seva especial benvolença envers la forta i estimada terra de Catalunya”...

Tortosa aplegarà prop de 400 persones en el congrés internacional teresià

(Família Teresiana) Des d'aquest divendres i fins diumenge prop de quatre-centes persones de grups diferents es reuniran a Tortosa en el congrés internacional sobre Santa Teresa de Jesús i Sant Enric d'Ossò. La convocatòria se celebra en motiu del V centenari del naixement de Teresa de Jesús i pretén ser un fòrum de reflexió sobre el mode de viure l'espiritualitat de la família teresiana en el món actual.

Davant de Boko Haram al Camerun: "Si des d'aquí no ajudéssim, les escoles tancarien"

(Laura Mor –CR) Si fa deu anys haguessin dit als missioners diocesans de Barcelona que la pacífica zona de l'Extrem Nord del Camerun seria en poc temps un escenari de guerra, amb camins farcits de mines, atacs indiscriminats, pobles fantasmes i campaments de refugiats no s'ho haurien cregut. Ni ells ni la desena de comunitats cristianes que des d'aquí hi donen suport.

panoràmica

Veure la fe