Vés al contingut

notícies relacionades

La Sagrada Família se’n va a Mallorca

(CR) El proper 28 de juliol La Sagrada Família inaugura a Palma de Mallorca una exposició sobre el temple, la seva història i el seu futur. L’exposició, organitzada per la Junta Constructora de la Sagrada Família, mostra l’arquitectura d'Antoni Gaudí i el missatge religiós de la Basílica.

Capdepera recupera la memòria de la comunitat metodista

(David Casals –CR) Capdepera, a l'extrem oriental de Mallorca, ha recuperat aquest dissabte la història de la comunitat metodista i del seu fundador, Bartomeu Alou, coincidint amb el 75 aniversari de la seva mort. Ho ha fet amb un cap de setmana conmemoratiu i l'edició d'un llibre, El metodisme a Capdepera, editat per Documenta Balear i impulsat per l'associació cultural lucal Cap Vermell.

El bisbe Salinas se’n va a Mallorca

(CR) El bisbe de Tortosa, Xavier Salinas, ha estat nomenat aquest divendres nou bisbe de Mallorca. Salinas era bisbe de Tortosa des del 1997, on va succeir Lluís Martínez Sistach.

El turisme com a oportunitat pastoral

(Catalunya Cristiana) Un bon exemple d’Eslgésia local que des de fa anys s’esforça de valent en la pastoral del turisme és la diòcesi de Mallorca. El turisme que en les últimes dècades ha marcat decisivament el desenvolupament de l’illa ha estat també ocasió per a l’Eslgésia d’aplicar des de molt aviat les intuïcions del Concili Vaticà II. A Mallorca, aquelles primeres aproximacions iniciades cap als anys 60 són encara avui dia una realitat.

Mallorca Missionera celebra 50 anys

(Catalunya Cristiana) Fa cinquanta anys un grup de joves va fer la maleta i se’n va anar a Burundi i al Perú, on encara avui fan una labor de mèrit incalculable. Són homes i dones que realitzen una tasca pastoral, social i educativa, i fan del seu dia a dia tot un projecte de vida per als més necessitats.

Veure la fe