Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Basílica de la Sagrada Família/CR) Les 30.000 entrades que avui la basílica de la Sagrada Família ha posat a disposició de la ciutadania per visitar gratuïtament el temple s’han esgotat en 3 hores. Les jornades de portes obertes previstes pels dies 23, 24 i 25 d’octubre s’organitzaran en diferents franges horàries, entre les 16.00 i les 20.00. Per accedir al temple serà necessari presentar l’entrada.

Amb aquesta jornada de portes obertes, la proposta suma seixanta edicions. Una trajectòria en què ha variat l'objectiu inicial de la junta constructora, que ha passat de fer una capta per a donatius, a obrir-se a la ciutadania.

Més de 15.000 visites alhora

La pàgina web de la Sagrada Família s’ha col·lapsat aquest matí degut a la gran quantitat de visites, més de 15.000 a la vegada. Per aquest motiu, s’ha publicat un enllaç directe a la plataforma perquè els usuaris poguessin adquirir les entrades.

Atenció a les xarxes socials de la basílica

Des de demà i fins diumenge, la basílica de la Sagrada Família posarà en marxa diferents concursos a través dels perfils a les xarxes socials (FacebookInstagram i Twitter) per aconseguir entrades per a la jornada de portes obertes. A cadascun dels canals hi apareixeran les instruccions per participar en el concurs.