Vés al contingut

notícies relacionades

La Sagrada Família esgota de nou en poques hores 27.000 entrades per als barcelonins

(Sagrada Família) Les 27.000 entrades per visitar la Basílica durant les tardes dels caps de setmana d’octubre s’han esgotat el mateix dia que s’han posat a disposició del públic.A les 12 h de dilluns 31 d’agost, s'han posat a disposició de la ciutadania de Barcelona fins a 27.000 entrades per visitar la Basílica durant els caps de setmana del mes d’octubre a t

La Catedral de Barcelona adapta les visites a la nova situació

(Capítol Catedral de Barcelona) La Catedral de Barcelona va interrompre l'activitat cultural el dia 14 de març, amb la declaració de l'estat d'alarma, i va reobrir les portes a la visita turística el dia 2 de juliol, amb la voluntat de seguir possibilitant la visita a un dels edificis més rellevants arquitectònicament i cultural de la ciutat. S'han aprofitat aquests mesos d'inactivitat per millorar i ampliar els serveis que s'ofereixen als visitants.

La Sagrada Família esgota 30.000 entrades en 40 minuts

(Basílica de la Sagrada Família/CR) S'han exhaurit aquest mateix dilluns. A les deu del matí s'han posat a disposició del públic 30.000 entrades gratuïtes per visitar la Basílica de la Sagrada Família amb motiu de les festes de la Mercè. Però en 40 minuts ja estaven totes repartides. És una mostra del reclam de la iniciativa, que l'any passat també va tenir molt d'èxit.

La Sagrada Família regala 30.000 entrades per la Mercè

(Basílica de la Sagrada Família) Noves jornades de portes obertes a la Sagrada Família. Com cada any, pels volts de les de la Mercè, el temple posa a disposició del públic 30.000 entrades gratuïtes. Es podran sol·licitar des del seu web a partir de les deu del matí de dilluns vinent.  

La Sagrada Família ofereix als joves entrades a meitat de preu

(Basílica de la Sagrada Família) A partir de dia d’1 de juliol, els joves entre els 11 i els 30 anys podran visitar la Sagrada Família i gaudir d’una experiència única a un preu més assequible. Podran adquirir la seva entrada amb un descompte del 50% en el preu final de compra en tots els paquets, independentment de la opció que triïn, ja sigui en l’entrada bàsica o amb algun dels servei afegits.

La Sagrada Família sorteja visites nocturnes per Sant Jordi

(Sagrada Família) Aquest dilluns i dimarts s'obren les inscripcions per participar al sorteig de les 180 entrades dobles per a la visita a la Basílica de la Sagrada Família el dia de Sant Jordi. Una visita de nit preparada especialment per a aquesta jornada, on s’explicaran alguns detalls de la Basílica.

Les 30.000 entrades per a portes obertes a la Sagrada Família s’esgoten en 3 hores

(Basílica de la Sagrada Família/CR) Les 30.000 entrades que avui la basílica de la Sagrada Família ha posat a disposició de la ciutadania per visitar gratuïtament el temple s’han esgotat en 3 hores. Les jornades de portes obertes previstes pels dies 23, 24 i 25 d’octubre s’organitzaran en diferents franges horàries, entre les 16.00 i les 20.00. Per accedir al temple serà necessari presentar l’entrada.

Veure la fe