×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Associació Araguaia)‘Les grans causes… en allò petit’ és el títol de la 31ª Trobada de l’Associació Araguaia amb el Bisbe Casaldàliga. Tindrà lloc aquest diumenge 24 de març a l’Escola Drassanes al número 11-13 del carrer Nou de Sant Francesc de Barcelona, al costat de la Plaça Reial.

En la introducció a l’Agenda Llatinoamericana 2019, Pere Casaldàliga i José María Vigil escriuen: “Hem de redescobrir que les Grans Causes també estan compromeses en tot aquest immens àmbit d’’allò petit’, del nostre dia a dia, d’allò personal-privat, de la intimitat, d’allò familiar, de les amistats, de la casa, la vivenda, l’entreteniment, l’oci… En tot allò hem de ser, insubornablement, militants permanents de les Grans Causes, per tal que siguem complets, sencers, holístics.”

L’acte comptarà amb la ponencia ‘Molta gent petita transforma el món’ a càrrec de la Missionera de Nuestra Señora de Africa Begoña Iñarra. L’activista Joan Surroca parlarà de ‘La força dels vulnerables’ a l’espai de la tarda. La jornada es proposa en clau de diàleg, tindrà també un espai musical i reunirà els assistents per celebrar conjuntament l’eucaristia al migdia.