Dia:  Dissabte, 8 de maig
Hora:  a les 9:00
Lloc:  Montserrat
Organitza:  Trobades d'Animadors de Cant a Montserrat
Preu:  40.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Monestir de Montserrat , 08199, Montserrat
Trobada

Trobada d’Animadors de Cant a Montserrat

Aquesta trobada s'havia de fer el 28 de novembre passat, però es va ajornar al 8 de maig. Tot i que la Trobada és d’un dia, per qui ho necessiti, us podem oferir allotjament a Montserrat.

Aquell cap de setmana l’hostatgeria estarà ocupada per un grup d’exercicis però us podem oferir diverses modalitats d’allotjament a les cel·les de l’alberg Abat Oliba -que vam visitar fa un any- o bé a les cel·les de l’Abat Marcet.

Si voleu fer nit a Montserrat, en fer la inscripció, indiqueu-lo en la casella d’observacions i us enviarem les diverses opcions i el seu preu corresponent.

Programa de la Trobada:

  • 9’00 Arribada i inscripcions a Montserrat
  • 9’30 Assaig a la basílica
  • 11’00 Missa Conventual presidida pel P. Abat Josep M. Soler
  • 12’00 Acte de record i agraïment d’aquests 50 anys. Presentació CD músiques del P. Gregori Estrada. Concert a càrrec de Trobades de Cant.
  • 13’00 Salve Regina i Virolai
  • 14’00 Dinar. Sobretaula. Cantada i comiat.

El preu de la Trobada és de 40€ que es farà efectiu a la vostra arribada a Montserrat. Recordeu que inclou el cremallera tan per pujar com per baixar de Montserrat. Aquesta vegada no podem autoritzar els cotxes ni garantir lloc d’aparcament al Santuari i per això us facilitem l’accés a Montserrat amb el cremallera.

Més endavant us indicarem els horaris per poder ser a les 9h a Montserrat i altres detalls. Confiem que ens ajudareu a fer la màxima difusió d’aquesta Trobada. Recordeu que tothom hi és benvingut, familiars, amics... encara que no siguin participants de les Trobades o faci anys que no hagin vingut. Creiem que val la pena celebrar amb tota il·lusió aquesta efemèride i us animem a inscriure-us ja per facilitar-nos la preparació dels espais necessaris.

Per inscriure's a la Trobada és molt fàcil! Només heu d’anar al següent link i omplir les dades del formulari. Qualsevol dubte o pregunta que tingueu, estarem contents d’ajudar-vos.

Per saber-ne més: Reconeixement a les Trobades d’Animadors de Cant per a la Litúrgia de Montserrat