×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Les entitats Justícia i Pau Barcelona, ACAT (Acció dels Cristians per l'Abolició de la Tortura), Centre Ecumènic de Catalunya i Moviment de Professionals Catòlics (MIIC-Pax Romana) organitzen aquest dissabte, 19 de gener, un acte cívic per denunciar la situació de persecució i discriminació que viuen moltes persones arreu del món, a causa de les seves creences.

Aquest acte de denúncia i sensibilització estarà conduït pel periodista Jordi Llisterri i comptarà amb la intervenció de l'economista i anterior president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres.

A l’acte també hi seran presents Marcel·lí Joan, director general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, i Lola López, comissionada d'immigració, interculturalitat i diversitat de l'Ajuntament de Barcelona.

L’acte, que s’espera que tingui una durada aproximada d’una hora, comptarà amb exemples actuals de persecucions religioses, amb la lectura d’un manifest, amb diverses intervencions musicals i amb una acció simbòlica a la cloenda.