Vés al contingut

notícies relacionades

Acte cívic en solidaritat amb els cristians perseguits

Les entitats Justícia i Pau Barcelona, ACAT (Acció dels Cristians per l'Abolició de la Tortura), Centre Ecumènic de Catalunya i Moviment de Professionals Catòlics (MIIC-Pax Romana) organitzen aquest dissabte, 19 de gener, un acte cívic per denunciar la situació de persecució i discriminació que viuen moltes persones arreu del món, a causa de les seves creences.

Cristians màrtirs del segle XXI

(Josep M. Bausset) La crueltat amb què són exterminats els cristians en ple segle XXI, hauria de moure la denúncia dels governs i la solidaritat amb aquestes víctimes que són assassinades pel fet de creure en Jesucrist. L’últim atemptat (conegut) ha estat la matança de desenes de cristians coptes, el diumenge de Rams, mentre celebraven l’Eucaristia.

Bisbe de Síria: "Europa demana la pau i al mateix temps ven armes als rebels"

(Glòria Barrete —CR) L'article 18 de la declaració dels Drets Humans defineix la llibertat religiosa com un dret fonamental. Un dret a tenir, mantenir o canviar de creences espirituals, podent ser aquestes expressades lliurement tant en privat com en públic. Ara bé, l'informe sobre Llibertat Religiosa que elabora bianualment la fundació pontifícia Ajuda a l'Església Necessitada posa de manifest la greu violació d'aquest dret en molts països del món.

panoràmica

Veure la fe