Vés al contingut

notícies relacionades

Les religions encomanen la pau a Barcelona

(Laura Mor –CR) Un toc de campanes a l’estil de la comunitat ecumènica de Taizé i un cant en àrab han obert la crida a l’oració aquest dimecres. ‘La pau del cor’ ha convocat prop de cinc-centes persones al bell mig de la Plaça Sant Jaume.

Comença la Setmana Arcadi Oliveres per “continuar creient en l’esperança”

(CR) Aquest dilluns s’han iniciat els actes de la I Setmana per la Pau Arcadi Oliveres que organitza Justícia i Pau fins el dia 30. El primer acte s’ha fet a l’Espai Jove La Fontana de Barcelona, i ha comptat amb l’assistència de representants de les desenes d’entitats que hi donen suport. La projecció d’una entrevista al qui va ser president de Justícia i Pau ha donat la veu principal d’aquest inici a Arcadi Oliveres.

Justícia i Pau convoca totes les creences a la Setmana per la Pau a Barcelona

(Justícia i Pau) Mantenir viu el missatge i el llegat d'Arcadi Oliveres. Aquest és l'objectiu de la 'Setmana per la Pau - Arcadi Oliveres', una iniciativa de l'entitat Justícia i Pau que es realitzarà dels dies 27 al 30 de juny. La proposta organitza diverses activitats per diferents espais de la ciutat de Barcelona.

Memorial conjunt a Arcadi Oliveres el 10 de novembre

(CR/Justícia i Pau) Quatre entitats s’aplegaran per “reivindicar la inesgotable tasca de l’Arcadi realitzada en favor dels drets humans i la pau”. Home de profundes conviccions cristianes, Arcadi Oliveres va treballar incansablement en defensa dels drets humans.

El Govern atorga la Medalla d'Or de la Generalitat a Arcadi Oliveres, a títol pòstum

(Generalitat de Catalunya) El Govern ha aprovat aquest matí els decrets pels quals s’atorga la Medalla d’Or de la Generalitat a Arcadi Oliveres, a títol pòstum, “per la seva destacada trajectòria cívica, acadèmica i social”, i a Josefina Castellví, “per la seva destacada trajectòria com a oceanògrafa, biòloga, investigadora científica i escriptora”. El lliurament del guardó es farà el dia 9 de setembre, en el marc dels actes commemoratius de la Diada.

Catalunya s’acomiada d’Arcadi Oliveres

(Justícia i Pau/CR) Arcadi Oliveres ha estat acomiadat per la seva família i amics més propers en la intimitat. L’església del Convent dels Caputxins de Sarrià ha acollit aquest divendres la celebració, amb un format reduït a causa de les restriccions sanitàries.

panoràmica

Veure la fe

podcasts

monogràfics

MONOGRÀFIC