Vés al contingut

notícies relacionades

II Setmana per la Pau - Arcadi Oliveres

Les religions omplen l’espai públic de desig de pau

GLÒRIA BARRETE –CR | Unes notes de piano fan emmudir la plaça de Sant Jaume de Barcelona davant de centenars de persones i nombroses turistes. Algunes persones aixequen cartells de ‘silenci’ al voltant d’unes cinc-centes cadires disposades en cercle, i la veu de la periodista Mireia Prats s’escolta amb claredat.
Setmana per la Pau

La Setmana per la Pau busca fer incidència política i enfortir la cultura no bèl·lica

JUSTÍCIA I PAU | Torna una nova edició de la Setmana per la Pau – Arcadi Oliveres. Una iniciativa de Justícia i Pau per mantenir viu l’esperit crític i l’acció compromesa per la pau que va transmetre Arcadi Oliveres. Per segon any, l'entitat organitza un seguit d'activitats durant la setmana del 4 a l’11 de maig que giren al voltant del valor de l’esperança i pacifisme.
murals-justicia-pau

Justícia i Pau impulsa un concurs de murals per la 'Setmana per la Pau'

JUSTÍCIA I PAU | En el marc de la segona edició de la 'Setmana per la Pau - Arcadi Oliveres' que prepara Justícia i Pau, la mateixa entitat ha llançat el primer concurs de 'Murals per la Pau'. Una iniciativa que vol mantenir viu el llegat de l'activista Arcadi Oliveres i el seu compromís a favor de la pau, els drets humans i la justícia global.

Les religions encomanen la pau a Barcelona

(Laura Mor –CR) Un toc de campanes a l’estil de la comunitat ecumènica de Taizé i un cant en àrab han obert la crida a l’oració aquest dimecres. ‘La pau del cor’ ha convocat prop de cinc-centes persones al bell mig de la Plaça Sant Jaume.

Comença la Setmana Arcadi Oliveres per “continuar creient en l’esperança”

(CR) Aquest dilluns s’han iniciat els actes de la I Setmana per la Pau Arcadi Oliveres que organitza Justícia i Pau fins el dia 30. El primer acte s’ha fet a l’Espai Jove La Fontana de Barcelona, i ha comptat amb l’assistència de representants de les desenes d’entitats que hi donen suport. La projecció d’una entrevista al qui va ser president de Justícia i Pau ha donat la veu principal d’aquest inici a Arcadi Oliveres.

Justícia i Pau convoca totes les creences a la Setmana per la Pau a Barcelona

(Justícia i Pau) Mantenir viu el missatge i el llegat d'Arcadi Oliveres. Aquest és l'objectiu de la 'Setmana per la Pau - Arcadi Oliveres', una iniciativa de l'entitat Justícia i Pau que es realitzarà dels dies 27 al 30 de juny. La proposta organitza diverses activitats per diferents espais de la ciutat de Barcelona.

Memorial conjunt a Arcadi Oliveres el 10 de novembre

(CR/Justícia i Pau) Quatre entitats s’aplegaran per “reivindicar la inesgotable tasca de l’Arcadi realitzada en favor dels drets humans i la pau”. Home de profundes conviccions cristianes, Arcadi Oliveres va treballar incansablement en defensa dels drets humans.

panoràmica

Veure la fe

podcasts

monogràfics

MONOGRÀFIC