Vés al contingut
Catalunya Religió
montserrat-caixabank
Fotografia: Abadia de Montserrat.

Abadia de Montserrat Manel Gasch, l'abat de Montserrat, i Bernat Juliol, el prior de la comunitat, han rebut aquest dijous el president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri. En arribar, s’ha dirigit a la Biblioteca del Monestir, on Juliol li ha mostrat les sales principals, que custodien els més de 350.000 volums dedicats especialment a la filosofia, la teologia, les ciències bíbliques, la patrologia, la música i la història de l'art. A continuació, el president de CaixaBank ha escoltat el cant de la Salve Regina i el Virolai, a càrrec de l’Escolania, des del cor de dalt de la basílica de Santa Maria.

Aquesta ha estat la primera visita que el president de CaixaBank feia al Monestir de Montserrat. “He viscut uns moments extraordinaris, perquè he conegut un centre d’espiritualitat, en un entorn acollidor i impressionant, amb unes profundes arrels cristianes, i a la vegada molt proper a la societat civil”, ha declarat. “La relació del grup CaixaBank i el Monestir de Montserrat és de fa moltíssims anys, i cada any l’anem alimentant perquè tenim il·lusió de fer-ho; crec que en el futur aquestes relacions seran cada cop seran més profundes”, hi ha afegit. Goirigolzarri ha agraït l’atenció rebuda per part de la comunitat benedictina, especialment de l'abat i el prior.

Per la seva banda, Manel Gasch li ha agraït la visita i el seu interès per conèixer la realitat de Montserrat des de totes les seves dimensions. L'abat ha tingut l’oportunitat d’explicar-li al president de CaixaBank alguns dels projectes del Mil·lenari que construiran el Montserrat del futur, a la vegada que li ha mostrat la satisfacció per la col·laboració que hi ha hagut sempre amb l’entitat financera.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.