Vés al contingut
Catalunya Religió
Un any més, La Salle Catalunya i Joves La Salle van organitzar els passats 4 i 5 de maig la Pujada a Peu a Montserrat, amb més de 1.300 participants que caminaren des de diversos punts del territori català. El temps va acompanyar aquest pelegrinatge que té per objectiu reunir a tota la comunitat educativa de les escoles de La Salle Catalunya per compartir l’esforç, l’amistat i el servei en un espai significatiu i envers la Moreneta, símbol de la nostra fe i del nostre país. Es tractava doncs, de passar una jornada en contacte amb la natura, en convivència amb infants, joves i no tant joves vinculats a la Salle i en un lloc tant representatiu per nosaltres com és Montserrat.
Durant tot el matí, els diversos grups i centres de La Salle Catalunya van anar concentrant-se a la plaça del monestir, vestint-la amb el color verd de les bufandes d’aquest any, el record d’aquesta 35a trobada. I havent dinat, els participants van gaudir de la música de la Batucada de La Salle Premià de Mar, formada per alumnes del centre, els quals van interpretar diverses peces que van fer moure de valent a tots els presents. A continuació, celebració a la basílica, aquest any organitzada per les escoles centenàries de La Salle Sant Celoni i La Salle Horta i la cinquantenària La Salle Torreforta. Foren unes estrelles gegants, que posaren de relleu el lema d’aquest curs “Busca la teva llum ets estrella”, les que van fer reflexionar els assistents al voltant de la fraternitat, la fe, el servei i l’esforç. Finalment, amb la intenció de representar el present i el furur de La Salle, els més petits d’aquestes tres escoles van fer entrega d’una bufanda commemorativa a un dels monjos de la comunitat benedictina de Montserrat, qui va dirigir unes paraules.
El berenar i l’hora dels adéus van posar el punt i final a aquesta 35a Pujada, la primera que també va celebrar-se a distància des de les xarxes socials i mitjançant l’etiqueta de Twitter #papam12.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.