Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Mentre dimarts s’omplien les places de la majoria de municipis de Catalunya a favor de la celebració de la consulta del 9 de novembre, els monjos de Montserrat també van fer la seva concentració simbòlica davant del monestir. Un grup de monjos es va manifestar amb cartells que deien “volem votar” a la mateixa hora del vespre que hi havia les concentracions davant dels ajuntaments catalans.

Va ser una mostra espontània i lliure d’uns quants monjos de comunitat benedictina, però que va quedar retratada per un dels visitants que en aquell moment era a Montserrat. La foto ha estat recollida al blog del periodista Guillem Carbonell i ha començat a circular amb èxit per les xarxes socials. Alguns visitants també es van afegir a la foto.

La reivindicació, tot i no ser una convocatòria de l’Abadia de Montserrat, enllaça amb el posicionament que sempre ha manifestat l’abat Josep Maria Soler a favor de la celebració d’una consulta sobre el futur polític de Catalunya. Aquest dijous un grup de capellans també van donar suport al 9N.