Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) El bisbat de Sant Feliu va ordenar un nou prevere coincidint amb la Jornada Mundial de les Comunicacions. Una data assenyalada que s’esqueia a la perfecció per al nou ministre: Samuel Gutiérrez. El que ha estat periodista durant més de 15 anys al mitjà eclesial Catalunya Cristiana, va ser ordenat ministre.

En una entrevista prèvia, Gutiérrez explicava que el canvi, de periodista a sacerdot, és enorme però hi percep una “continuïtat en la dimensió de servei, el desig de la recerca de la veritat i en l’anhel per construir una societat millor”. Per al comunicador, Catalunya Cristiana ha estat una “escola de vida, un noviciat” que ha permès al nou ministre “desgastar les soles de les sabates”, emprant les paraules del Papa Francesc, i conèixer moltes cares de l’Església.

L'ordenació de Gutiérrez va ser retransmesa en directe al canal de Youtube del bisbat de Sant Feliu i es pot recuperar íntegrament en aquest enllaç.

El nou prevere confessava que viu l’ordenació amb vertigen “per la desproporció tan gran entre la responsabilitat que suposa el ministeri i la petitesa del ministre”, però confiat en l’Esperit Sant i disposat a entregar tota la seva persona a Déu per “ser instrument”.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.