Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) CatalunyaReligió ha arribat als cinc anys i ho celebrem. Volem fer-ho amb els col·laboradors, amb els amics, amb els qui ens han donat suport durant aquests cinc anys. I volem fer-ho amb els lectors.

El proper dilluns 20 d’octubre ens trobarem al nou espai de l’Església de Santa Madrona del barri del Poble Sec de Barcelona. Serà un sopar a peu dret perquè ens puguem saludar personalment els qui hem estat tirant endavant aquest projecte digital i els qui ens heu seguit durant aquests cinc anys. A través de diversos audiovisuals també us presentarem els qui cada dia fem el portal i el què volem aportar des de CatalunyaReligió.cat. El lema “T’ho pots creure”, marcarà el que us volem explicar en aquesta trobada. Uns breus parlaments institucionals obriran la trobada.

La majoria dels col·laboradors i dels impulsors de projecte hi seran presents i ens agradarà que també hi sigueu els lectors. Per això, els qui vulgueu assistir-hi us convidem a inscriure’s en aquest formulari. Les places són limitades i s’atendran per ordre d’arribada. Us esperem el 20 d’octubre.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.