Vés al contingut

notícies relacionades

Ja hem regalat una estada al Monestir de les Avellanes

(CR) Aquesta setmana hem tancat el lliurament del sorteig de Nadal entre tots els amics i amigues de CatalunyaReligió.cat que formen part de la Xarxa CatReligió. M.G de Montgat és l’amic de CatalunyaReligió que passarà un cap de setmana al Monestir de les Avellanes.

Religió i mitjans de comunicació, una relació resolta?

(CR) Mireia Prats de TV3, Paco Niebla de l’Agència Efe, Albert Sáez de El Periódico, Miriam Díez de l’Observatori Blanquerna, i Enric Juliana de La Vanguardia. Cinc periodistes que en el seu exercici es topen amb el tema religiós. Als cinc els hem demanat com veuen aquesta relació, parlant amb els periodistes que tracten aquests temes en els mitjans generalistes, tant els que provenen de l’àmbit religiós com els que no.

Veniu a celebrar els 5 anys de CatalunyaReligió.cat

(CR) CatalunyaReligió ha arribat als cinc anys i ho celebrem. Volem fer-ho amb els col·laboradors, amb els amics, amb els qui ens han donat suport durant aquests cinc anys. I volem fer-ho amb els lectors.

Comencem el curs i celebrem cinc anys

“La identitat catalana s’aixeca des de les seves arrels cristianes, i des d’aquest arrelament avui acull altres confessions i conviu amb altres conviccions ètiques i humanistes. En la configuració com a país és de justícia reconèixer el paper determinant l’Església catòlica, una Església catalana que avui conserva dues actituds determinants: la decisiva adhesió a la renovació del Concili Vaticà II i a un cristianisme obert i dialogant, viscut entre la gent; i la identificació amb la cultura i llengua catalana com a expressió de la identitat pròpia de Catalunya.

panoràmica

Veure la fe