Vés al contingut
Catalunya Religió

(Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu) Un total de 27 germans procedents de 6 països diferents participen aquesta setmana en una trobada de escolàstics de la regió Europa de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu. La formació se celebra a la cúria provincial d'Aragó-Sant Rafael, a Sant Boi de Llobregat, des de dilluns 26 d'agsot fins al dia 31 del mateix mes. Al llarg d'aquesta setmana, els germans, al costat dels seus formadors, coneixeran les realitats socials i sanitàries de l'Ordre a Barcelona a través de les visites programades a diferents centres. Els participants, procedents d'Alemanya, Àustria, Polònia, Portugal, França i Espanya, completaran la seva estada amb visites a centres de culte de Catalunya, com Montserrat, la Sagrada Família o la cova de Sant Ignasi de Manresa.

La trobada forma part del seu període de formació teològica, professional i de consolidació vocacional, després d'haver viscut una primera experiència de formació espiritual i carismàtica. Durant aquests dies, aprofundrian en diversos temes, com viure la vida en clau de fe, el projecte personal i l'acompanyament vocacional, la resposta al sofriment des del carisma propi i la cooperació de germans i col·laboradors per un mateix projecte.

Així mateix, es presentarà el Noviciat Europeu dels Germans de Sant Joan de Déu , que obrirà les portes el mes que ve a Brescia, Itàlia. El noviciat europeu serà una oportunitat per compartir la pluralitat i riquesa de la nostra vida religiosa a Europa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.