Vés al contingut
Catalunya Religió

(FECC) Després de cloure a Lleida la darrera edició amb un notable èxit d’assistència (més de 250 participants), la 7a Jornada de Mestres i Professors de Religió de les Diòcesis amb seu a Catalunya es trasllada enguany a Tortosa, on se celebrarà el proper 20 d’abril. Organitzada per la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) i el Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC), la jornada vol ser alhora de treball i lúdica, així com un punt d’encontre entre tots els docents de religió de Catalunya.

La jornada, que tindrà lloc a l’Auditori Felip Pedrell i al Seminari de Tortosa alternativament, s’obrirà amb la ponència ¿Cómo y por qué hablar de Dios en los nuevos ateísmos?, que pronunciarà el Bisbe de Ciudad Rodrigo, Raúl Berzosa. Tot seguit es duran a terme un total de 17 tallers, entre els quals, Nova evangelització i classe de religió, on es presentaran propostes concretes per treballar a l’aula des de la perspectiva competencial; Classe de religió i pedagogia de l’exemple, on s’abordarà el paper dels mestres de religió i la seva referència com a educadors en l’exemple; El mòbil i l’aprenentatge religiós escolar, on s’exposaran els avantatges i els riscos de la tecnologia i la comunicació a les aules, o La dansa i la música a l’aula de religió.

La inscripció es pot fer aquí.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.