×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Museu de Solsona) El Museu de Solsona celebra el primer lustre del cicle «Divendres de pensament al Museu»; aquesta proposta cultural s'ha convertit en una referència dins el territori, tant per la qualitat de les conferències com per l’assistència de públic, cada vegada més nombrós i més divers.

"Tot això ens anima a proposar una cinquena edició que sigui, almenys, tan ambiciosa com les anteriors. Després de cinc anys, aquest cicle ha agafat cos. En aquest cas, proposem que l’eix vertebrador de les conferències sigui la idea de barroc, no entès únicament com una època o estil artístic, sinó en les seves manifestacions més diverses. Ens acostarem a aquesta idea des de quatre camps diferents: art, territori, folklore i literatura".

Les conferències tornaran a tenir lloc durant quatre divendres de quaresma (entre el 15 de març i el 5 d’abril de 2019) a les set del vespre. Com en les edicions anteriors, el cicle entra en sintonia amb l’any litúrgic, atès que convoca els assistents cada divendres de quaresma a reflexionar sobre el món i les idees que fem servir per entendre’l.