Vés al contingut
Catalunya Religió dv. 25/06/2021
Galeria d'imatges

(CR) Nova trobada del papa Francesc amb Sor Lucía Caram, però aquesta vegada en un audiència privada. És un dels formats de visita al Papa més restringits i més buscats, que permeten una estona de conversa privada amb el pontífex.

La trobada va tenir lloc aquest dijous i ha permès a Sor Lucía presentar directament al papa el treball de la Fundació Sant Clara que ha desplegat al convent de Manresa. Francesc també l’ha rebut com a nova priora de la comunitat, després d’enviar-li fa uns dies un nota felicitant-la per l’elecció. Sor Lucia ha descrit la trobada com "un regal" i "un consol, una força i una alegria" pel projecte.

Sor Lucía ha aconseguit també un petit vídeo del Papa encoratjant el treball i l’oració de la comunitat de les dominiques de Manresa. El papa Francesc ja havia rebut públicament altres vegada a la religiosa catalana d’orígen argentí, com quan va encapçalar una delegació del programa #invulnerables amb la Fundació "la Caixa".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.