Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(CR) Nova trobada del papa Francesc amb Sor Lucía Caram, però aquesta vegada en un audiència privada. És un dels formats de visita al Papa més restringits i més buscats, que permeten una estona de conversa privada amb el pontífex.

La trobada va tenir lloc aquest dijous i ha permès a Sor Lucía presentar directament al papa el treball de la Fundació Sant Clara que ha desplegat al convent de Manresa. Francesc també l’ha rebut com a nova priora de la comunitat, després d’enviar-li fa uns dies un nota felicitant-la per l’elecció. Sor Lucia ha descrit la trobada com "un regal" i "un consol, una força i una alegria" pel projecte.

Sor Lucía ha aconseguit també un petit vídeo del Papa encoratjant el treball i l’oració de la comunitat de les dominiques de Manresa. El papa Francesc ja havia rebut públicament altres vegada a la religiosa catalana d’orígen argentí, com quan va encapçalar una delegació del programa #invulnerables amb la Fundació "la Caixa".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.