Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Orde Hospitalari Sant Joan de Déu) Els Germans de Sant Joan de Déu dediquen la seva vida a la pràctica de l'Hospitalitat en situacions de dolor, malaltia, patiment, pobresa i vulnerabilitat, imitant Sant Joan de Déu i vivint en comunitat. Ara un monogràfic online apropa la seva tasca des del punt de vista de la vocació.

A partir d'una sèrie d'articles, entrevistes i vídeos intenten apropar-se a la vocació religiosa i assistencial dels Germans de Sant Joan de Déu, religiosos que pertanyen a l'Orde Hospitalari fundat per Sant Joan de Déu al segle XVI.

La Hospitalitat és el valor central de l'Orde Hospitalari, en ella es troba l'essència del carisma de Sant Joan de Déu que porta a viure sempre amb una actitud d'obertura als altres. L'Hospitalitat és acollir l'altre tal com és, sempre des del cor. És, des de la opció per aquest valor i el seu desenvolupament que, els que formen part de la Família Hospitalària contribueixen al desenvolupament i benestar de la societat.

Conjuntament al monogràfic 'Ser Germà de Sant Joan de Déu', també estrenen una nova entrega d''Històries de vida dels Germans Grans', dedicada al Germà Pascual Piles, on es recull la seva trajectòria de 55 anys a l'Orde. Llicenciat en Filosofia, Teologia i Psicologia, a banda d'Infermeria, va ser formador de Germans durant nou anys, provincial de la província d'Aragó durant 13 anys, primer conseller general durant sis anys i superior general durant dotze anys.