Vés al contingut
Catalunya Religió
parolin-visita-andorra-vives-00
Fotografia: Bisbat d'Urgell.
Galeria d'imatges

BISBAT D'URGELL La visita del secretari d’Estat de la Santa Seu, el cardenal Pietro Parolin, al Principat d’Andorra, s'ha iniciat aquest dijous 7 de setembre amb la seva arribada al Palau Episcopal d’Urgell. Ha estat acompanyat per l’arquebisbe Joan-Enric Vives, i de l’Ambaixador d’Andorra davant la Santa Seu, Carles Álvarez-Marfany. El cardenal Pietro Parolin ha anat acompanyat de l’encarregat de negocis de la Nunciatura Apostòlica a Madrid, Roman Walczak i l’oficial de la Secretaria d’Estat, Javier Diaz .

Després d'un dinar amb el Consell Episcopal, Parolin ha visitat la Catedral-Basílica de Santa Maria d’Urgell, acompanyats pel rector de la Parròquia de Sant Ot i vicari general, Ignasi Navarri. També els han acompanyat els membres del Consell episcopal juntament per l’adjunt al representant del copríncep, Eduard Ibáñez, la secretària general dels Serveis del copríncep, Conxita Garcia, i la delegada de mitjans de comunicació, Cristina Orduña.

Vives ha explicat al cardenal Parolin, a través de l’arquitectura i les obres d’art del temple, algunes de les vicissituds i de la història de la Catedral, de la diòcesi i dels bisbes més destacats. En acabar, el cardenal ha signat el llibre d’honor de la Catedral. Després han visitat altres realitats diocesanes com l’Arxiu i el Museu, així com el treball de Càritas diocesana i la propera inauguració de les obres a l’edifici del Seminari que han de portar a obrir un Centre de Salut mental, gestionat per l’Hospital Benito Menni de Sant Boi de Llobregat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.