Vés al contingut

notícies relacionades

taull-urgell-3

Taüll celebra 900 anys de “pervivència i culte” a les seves esglésies

BISBAT D'URGELL | Taüll ha commemorat aquest cap de setmana els 900 anys de la consagració de l'església romànica de Santa Maria i del temple de Sant Climent. Una celebració que ha culminat aquest diumenge amb l'eucaristia presidida pel bisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives. En la commemoració també s'hi ha fet present el president de la Generalitat, Pere Aragonès.
canolich-4

Més de 1.500 joves participen al Canòlich Music

BISBAT D'URGELL | L'onzena edició del Canòlich Music s'ha tancat aquest dijous amb una participació total de més de 1.500 joves. L'acte de tancament ha estat una eucaristia a la parròquia de Sant Julià i Sant germà presidida per Pepe Chisvert, rector i delegat d’Ensenyament del bisbal d’Urgell. També hi ha participat el bisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives.
Parolin Andorra

La visita de Parolin a Andorra reforça el coprincipat

JORDI LLISTERRI- CR/ANDORRA | “És el Papa de Roma”, ha dit un nen quan el cardenal Pietro Parolin entrava a la basílica del Santuari de Meritxell acompanyat per l’arquebisbe Joan-Enric Vives. No. No era el “Papa de Roma”. Però era el que més s’hi acosta, el secretari d’Estat de la Santa Seu. I l’autoritat eclesiàstica més important que ha visitat mai el Principat.

panoràmica

Veure la fe

podcasts