×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(La Salle) La Salle Catalunya presentava, el passat divendres 7 de setembre, el Nou Context d’Aprenentatge (NCA) a tots els seus equips docents. Fins a 1.200 educadors i educadores es reunien a La Salle Bonanova en la Trobada Institucional.

Una Trobada, que, a més de donar el tret de sortida del nou curs escolar 2018-19, va servir per presentar la nova proposta pedagògica que La Salle Catalunya implementarà a tots els seus centres educatius. Està previst que la nova metodologia sigui una realitat a les aules en un termini de 5 anys.

El Nou Context d’Aprenentatge (NCA) es basarà en cinc àmbits com, l’Acollida i el Tancament, els Seminaris, els Tallers i els Aprenentatges Basats en Projectes (ABP).

És des d’aquests àmbits, des d’on La Salle construirà el seu propi currículum escolar, situant l’alumne en el centre de l’aprenentatge. Un currículum que s’aplicarà en totes les etapes educatives a través de metodologies actives, com la gamificació, l’aprenentatge cooperatiu i el treball per projectes.

Curs 2018-19

El curs escolar 2018-19 començarà aquest dimecres, 12 de setembre. Un curs marcat per la celebració del tricentenari de la mort del fundador, Sant Joan Baptista de la Salle. Sota el lema ‘Un cor, un compromís, una vida’, La Salle realitzarà diversos actes i activitats per a celebrar l’efemèride al llarg del curs