Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Sagrada Família) La Sagrada Família ha incorporat un servei d’audioguia descriptiva per a persones cegues i amb diferents graus de discapacitat funcional perquè puguin visitar el temple i conèixer el projecte de Gaudí. Aquesta audioguia és una adaptació de la general, a la qual s’han afegit descripcions que expliquen aspectes com ara la llum o els colors de la Basílica, i permet fer una exploració tàctil d’algunes parts del temple, com ara els forjats, les textures o els relleus de determinats elements.

El contingut d’aquesta audioguia està disponible en català, castellà i anglès. Es pot sol·licitar al punt de recollida habitual i els usuaris han d’anar acompanyats durant la visita.

Cal recordar que, fa un any, la Sagrada Família va incorporar una audioguia en llengua de signes a la seva oferta d’audioguies, que permeten fer el recorregut per la Basílica i adaptar el ritme de la visita a les necessitats i voluntats del visitant. Actualment, s’ofereixen audioguies en setze idiomes, a les quals se sumen les adaptades a persones amb discapacitat visual o auditiva. L’audioguia està disponible amb els tiquets “Sagrada Família amb torres”, “Sagrada Família i Casa Museu Gaudí” i “Sagrada Família”.