Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 20/09/2021
Galeria d'imatges

(Sagrada Família) La basílica de la Sagrada Família ha estat l'escenari de l'espectale de la Filharmònica de Viena en el seu pas per Barcelona, en el marc de la gira europea en què la filharmònica interpreta les sinfonies completes de Bruckner. Aquest dissabte a la tarda, el temple es va omplir amb la voluntat d’apropar la cultura i la Sagrada Família a la ciutadania de Barcelona.

Un dia abans, divendres, es va celebrar la preestrena a les 17.30 hores de la tarda, i la Sagrada Família va convidar 400 persones a assistir-hi.  Unes invitacions que es van repartir per sorteig entre les 17.000 persones que es van inscriure entre els dies 2 i 8 de setembre.

El concert

Aquest concert ha consistit en la Simfonia núm. 4 en mi bemoll major, «Romàntica», d'Anton Bruckner, la qual es va estrenar el 20 de febrer del 1881 per la mateixa Filharmònica de Viena. El concert ha estat produït per RTVE per a la UER, sota la promoció de la Fondazione Pro Musica e Arte Sacra, i per part de la Sagrada Família la producció del concert s’ha realitzat gràcies al suport de Tiqets.

 

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.