Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació La Salut Alta) Fa nou mesos la Fundació La Salut Alta, a Badalona, va decidir que el barri seria el centre del lema anual de l'entitat. Així doncs, a partir de "La Salut Alta un barri per...", eren moltes les paraules que inspiraven. Finalment, però, en van destacar una: Estimar.

Així ho han fet durant el curs. A través d’activitats obertes a l'entorn dels diferents projectes, campanyes com la cursa d'orientació o la batuda durant la setmana de la sostenibilitat, amb el ressò d'injustícies a través de les xarxes i la voluntat d'oferir noves perspectives amb l'acompanyament en la publicació del reportatge a La Mira. Per descomptat també a partir del treball diari, tant en les reunions institucionals com en les petites accions de caire informal per tal de millorar la convivència veïnal i anar plantant una llavor que afavoreixi a la transformació. 

Arribant al tancament del curs, i amb tot el bagatge que ha suposat el treball d’aquest lema, han volgut compartir el missatge pintant una paret del barri. Una acció concreta i comunitària on “veïns i veïnes s'han apropat per aportar la seva creativitat i opinió per construir un mural conjunt”