Vés al contingut
Catalunya Religió
(Claretians) La Universitat Catòlica de Goiàs (Goiàs PUC), ha concedit el títol de doctor honoris causa al claretià Pere Casaldàliga per la seva brillant i intensa activitat intel·lectual, cultural i social.
La cerimònia no va seguir el ritual tradicional, ja que es van trencar tots els protocols. No es va dur a terme en el si de la Universitat, sinó al «Centre Cultural Caravideo», on es va produir el lliurament de l’Agenda Llatinoamericana Mundial 2013. En aquest ambient totalment informal, les autoritats acadèmiques van manifestar les raons per les quals atorgaven aquest títol al bisbe.
Casaldàliga, pel seu delicat estat de salut no va ser present en l’acte. Un grup de Pastoral de la seva Prelatura van rebre el títol en nom seu.
Durant la cerimònia es va poder llegir el missatge que va enviar Casaldàliga des de São Félix per aquesta ocasió.
La Universitat va donar a tots els presents, més de 150 persones, un fullet amb el títol atorgat al Pere, i una còpia del llibre «Cantigas Menor, Pere».

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.