Vés al contingut

notícies relacionades

Joan Massagué serà investit doctor honoris causa per la URL

(Blanquerna) El dia 24 d'abril, el científic català Joan Massagué i Solé, una de les màximes autoritats en investigació mundial del càncer, serà investit doctor honoris causa per la Universitat Ramon Llull a proposta de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna.

Gardner: "Ens calen persones que facin servir les seves intel·ligències a fi de bé"

(Universitat Ramon Llull) Aquest divendres Howard Gardner, professor i investigador d'Educació i Psicologia a la Harvard Graduate School i a la Universitat de Harvard, conegut per ser l’autor de la teoria de les intel·ligències múltiples (IM), ha estat investit doctor honoris causa per la Universitat Ramon Llull (URL), a proposta de la

Gardner, autor de la teoria de les intel·ligències múltiples, rebrà l'honoris causa per la Universitat Ramon Llull

(Universitat Ramon Llull) El proper divendres Howard Gardner, professor i investigador d'Educació i de Psicologia a la Harvard Graduate School of Education i a la Havard University, conegut per ser l’autor de la teoria de les intel·ligències múltiples, serà investit com a doctor Honoris Causa per la Universitat Ramon Llull, a proposta de la Facultat de Psicologia, Cièncie

“Estimar mai no és un fracàs”, la lliçó de Viqui Molins en rebre el doctorat Honoris Causa

(Jordi Llisterri –CR) Un Honoris Causa poc habitual. L’acte ha seguit tot el protocol de processó d’entrada i de sortida, i de birrets per als doctors, que marca el ritual. Però la teresiana Maria Victòria Molins ha portat la seva manera de ser, la de la gent del carrer, a l’acte d’investidura Honoris Causa per la Universitat Ramon Llull. S’ha celebrat aquest divendres al matí a la seu de la Facultat d’Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés.

Victòria Molins, honoris causa per la Universitat Ramon Llull

(CR/Universitat Ramon Llull) “Jo ni sé quina causa, ni quin honor. Em vaig quedar bocabadada. Per una pobra monja que va pel carrer, estimant la gent, que és l'única cosa que faig...”. Així explica Viqui Molins haver rebut la notícia que li atorgaven el Doctorat Honoris Causa per la Universitat Ramon Llull (URL). Fidel al seu estil, diu que no és persona de barrets i d’anells però que ho rep com un reconeixement “d’aquella gent anònima que estima” i “una crida a estimar als altres”.

Veure la fe