Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(CR) Pasqua de les Avellanes, Pasqua Familiar, Pasqua Pionera, Pasqua Ròver... són les trobades de Setmana Santa que cada organitzen els germans maristes que davant de la situació excepcional no es podem celebrar. Però des de l’Equip de Pastoral de Maristes Catalunya s’han elaborat uns materials per a poder viure-la des de casa i celebrar la fe en comunitat.

Per celebrar la Pasqua s’ha habilitat un canal de WhatsApp per poder seguir l’actualitat i els recursos que s’han preparat pel Dijous Sant, Divendres Sant, Dissabte Sant i Diumenge de Resurrecció. El primer que van crear ja ha arribat a 257 persones i se n’ha creat un altre. L'accés al grup de WhatsApp, tots els recursos, documents i materials en l'apartat "Materials i recursos per poder viure la Pasqua" de la pàgina web.

En aquesta situació s’ha escollit el lema “És el teu torn!”. El lema posa èmfasi en el paper que com a jove en la societat i en l'Església. Jesús es va alçar i prendre partit en la construcció d'un Regne nou a partir de la transformació individual i el compromís social col·lectiu. Jesús va sentir que era el seu torn. La proposta que es fa al joves és prendre el torn de paraula, prendre el relleu de Jesús.

Podeu veure més propostes pels dies de Setmana Santa aqui: https://www.catalunyareligio.cat/ca/guia-serveis-religiosos-tele-radio-internet.