Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Coral Memorial) El Masnou ja compta amb un espai sagrat únic al municipi. La Parròquia de Sant Pere, ubicada a la Plaça de l'Església, 5, ha instal·lat un nou columbari per recuperar la tradició eclesiàstica d’acollir les cendres dels difunts en un lloc sagrat. L’espai de columbaris ha estat inaugurat i beneït el dilluns 29 de juny pel bisbe auxiliar Mons. Antoni Vadell. A l’acte també han assistit els feligresos de la parròquia.

Amb aquest conjunt de columbaris, la parròquia ajuda a conservar el record i la pregària dels familiars i de la comunitat cristiana. Així, els seus familiars i feligresos poden dipositar les cendres dels seus éssers estimats en un espai sagrat, proper i simbòlic amb forts llaços emocionals i espirituals per a ells. Amb capacitat per a més de 700 urnes, el columbari està ubicat al costat de la nau central i ofereix tres modalitats: l’individual amb espai per a una única urna; el petit per a dues i el mitjà amb capacitat per a quatre urnes. La seva cèntrica situació facilita les visites dels familiars i dels feligresos que desitgin seguir vinculats a la seva fe cristiana.

Els columbaris

L’espai sagrat de columbaris de la Parròquia de Sant Pere ofereix la custòdia d’urnes de forma gratuïta per un període de 3 mesos. Una vegada transcorrin els 3 mesos gratuïts, l’usuari pot recuperar la seva urna sense cap cost o contractar qualsevol de les concessions de columbaris disponibles. En aquest sentit, poden escollir entre el lloguer mensual d’una urna per 19,30€ (IVA inclòs), subjecte a una permanència de tres mesos, el lloguer anual amb un cost total de 193€ (IVA inclòs) o la concessió per a 25 anys a partir de la introducció de les cendres amb el manteniment inclòs durant 5 anys per 2.420 € (IVA inclòs).

A més, des de la parròquia i amb Coral Memorial s’ocupen de tot el procés i faciliten tots els tràmits: assessorament i contacte directe amb les famílies, recollida de l’urna i servei presencial en el moment de la introducció de les cendres al columbari escollit.