Vés al contingut

notícies relacionades

converses-frontera

El pòdcast 'En la frontera' emetrà el seu 30è episodi en directe a Sant Anna

CR | El pòdcast de Catalunya Religió, ‘En la frontera’, de Xavier Morlans i Gabriel Jaraba, per primera vegada farà la gravació en directe d'un episodi. El pròxim dimecres 21 de febrer a les 19 h a l’església de Santa Anna, Morlans i Jaraba gravaran en obert l’episodi que rebrà el nom d''Igualtat vs Fraternitat'. "Volem que els oients puguin assistir i gaudir en directe", comenta Morlans.
rebotiga-100

La Rebotiga de Catalunya Religió arriba als 100 programes

CR | "Som dijous 15 d'abril de 2021 i des de la redacció de Catalunya Religió obrim una nova secció: som a 'La Rebotiga'". Així començava fa més de dos anys el primer episodi del pòdcast de Catalunya Religió. Ara el programa d'actualitat religiosa arriba als 100 programes i ho hem celebrat amb un programa especial. 
podcast-sant-feliu

El bisbat de Sant Feliu estrena pòdcast

CR | Amb motiu de la Jornada Mundial de les Comunicacions Socials, que se celebra el 21 de maig, el bisbat de Sant Feliu ha estrenat aquest dijous un pòdcast. 'El pòdcast del bisbat' seran peces que es podran escoltar a Youtube amb comentaris dels evangelis de cada diumenge. 
afers-religiosos-podcasts-24

Afers Religiosos estrena un podcast sobre pluralitat religiosa

AFERS RELIGIOSOS | 'Avui parlem de creure' és la nova sèrie de 24 pòdcasts en català, d’emissió lliure, sobre la pluralitat religiosa a Catalunya. Amb la finalitat d’ajudar a estendre el coneixement de les diferents tradicions religioses que conviuen a Catalunya, des de la Direcció General d’Afers Religiosos ha dut a terme una acció que ofereixen a entitats, institucions i mitjans de comunicació.

És legítima la resposta armada davant la invasió d’Ucraïna?

(CR) Els països europeus han d’enviar armament a Ucraïna per acabar amb el conflicte? Hi ha alternatives a la violència? Què hi diu el magisteri de l’Església? La guerra genera molts interrogants. I des de la Càtedra d’Ètica i Pensament Cristià de l’Institut Químic de Sarrià n’han volgut parlar. 

L’IQS estrena Indefugibles, el nou podcast de Catalunya Religió

(CR) La Càtedra d’Ètica i Pensament Cristià de l’IQS obre un programa de podcast i ho fa amb la col·laboració de Catalunya Religió. Amb el nom d’Indefugibles han creat un espai de ràdio a la carta per afrontar “debats que ens persegueixen i, per molt que vulguem, no podem defugir”.

Obrim La Rebotiga de Catalunya Religió

(CR) Aquesta setmana posem en marxa un nou espai setmanal al podcast de Catalunya Religió: La Rebotiga. Cada setmana podreu escoltar un comentari de l’actualitat religiosa des de la redacció de Catalunya Religió. Una tertúlia amb els periodistes Glòria Barrete, Ignasi Escudero, Jordi Llisterri i Laura Mor.

Veure la fe

podcasts