Vés al contingut

notícies relacionades

Els bisbes parlen de l’actualitat

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de saber viure i saber morir, de la primera mercedària, d’objectius per a renovar la missió, de ser un mateix, de la propera beatificació de tres màrtirs caputxins a Manresa, de perplexitat, dolor, respecte i esperança, del do del ministeri sacerdotal, d’emigrants i refugiats, de la catequesi i de l’esperança.

Obrim La Rebotiga de Catalunya Religió

(CR) Aquesta setmana posem en marxa un nou espai setmanal al podcast de Catalunya Religió: La Rebotiga. Cada setmana podreu escoltar un comentari de l’actualitat religiosa des de la redacció de Catalunya Religió. Una tertúlia amb els periodistes Glòria Barrete, Ignasi Escudero, Jordi Llisterri i Laura Mor.

Pardo: “Cada bisbe diu el que pensa i s’intenta arribar a un consens”

(Laura Mor/Jordi Llisterri –CR/Girona) Francesc Pardo tenia tot el que s’ha de tenir per ser nomenat el 2008 bisbe de Girona. Coneixedor de la vida de les parròquies en el territori, per la seva experiència com a rector i vicari episcopal primer al Penedès i després al Vallès Oriental. I coneixedor de la realitat pastoral de l’Església catalana. Va participar i dirigir diversos organismes pastorals interdiocesans i va ser membre de la ponència del tema 4 del Concili Provincial Tarraconense sobre la coordinació entre els bisbats catalans.

panoràmica

Veure la fe