Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Parròquies de Vilafranca) La casa de colònies Penyafort ha establert un conveni de col·laboració amb l’empresa d’esports en el medi natural Esportec Outdoor Sport per tal d’oferir activitats d’aventura en els espais de la casa de colònies.

Concretament, es tracta de dos circuits acrobàtics, tirolines i rocòdrom, juntament amb altres activitats a l’aire lliure, que s’oferiran a tots els grups que s’allotgin a la casa de colònies i que desitgin contractar-los, afegint-se així als serveis d’allotjament, manutenció i activitats.

Les instal·lacions, que s’han muntat durant els darrers mesos, estan ubicades al prat de la riera, a la part inferior dels espais exteriors de Penyafort. Esportec és una empresa de serveis esportius especialitzada en activitats d’aventura en el medi natural, que gestiona instal·lacions en diversos indrets de Catalunya, amb tècnics experts i amb totes les titulacions necessàries. Amb aquesta nova proposta, la casa de colònies es renova de cara a la nova temporada del 2021, ampliant l’oferta lúdica i educativa especialment per a grups escolars i també per a grups d’esplai, famílies, etc. En els propers mesos Penyafort també afrontarà unes obres de remodelació per millorar les instal·lacions interiors de la casa.

La casa de colònies Penyafort és propietat de la parròquia de Santa Maria de Vilafranca i ha estat el destí no només de les colònies d’estiu, sinó també de les trobades dels grups parroquials de Confirmació, Iniciació, JARC, GEP, escoltes i tot tipus de grups i col·lectius.

L’edifici compta amb la singularitat de ser la primera casa de colònies de nova planta construïda a l’Estat, ara fa 60 anys, sota l’impuls de laics i preveres de la vila.