Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Coral Memorial) La Parròquia de Santa Tecla, ubicada en ple barri de Les Corts, a l’Av. de Madrid, 107 de Barcelona ha instal·lat un nou columbari per recuperar la tradició eclesiàstica d’acollir les cendres dels difunts en un lloc sagrat.

Aquest nou conjunt de columbaris de la parròquia ajuda a conservar el record i la pregària dels familiars i de la comunitat cristiana. Així, els seus familiars i feligresos poden dipositar les cendres dels seus éssers estimats en un espai sagrat, proper i simbòlic amb forts llaços emocionals i espirituals per a ells. Amb capacitat per a més de 300 urnes, el columbari està ubicat al costat de la nau central i ofereix tres modalitats: l’individual amb espai per a una única urna; el petit per a dues i el mitjà amb capacitat per a quatre urnes. La seva cèntrica situació facilita les visites dels familiars i dels feligresos que desitgin seguir vinculats a la seva fe cristiana.

La Parròquia de Santa Tecla

La Parròquia de Santa Tecla, de l’arquitecte Josep Soteras, va ser construïda entre 1961 i 1965. De nau única i diàfana, destaca per les seves grans vidrieres de línies abstractes que aporten llum i color a l’espai, dotant-lo de gran personalitat. A més, el seu campanari és un element molt singular, lleuger i innovador, format per sis campanes i un rellotge sonor, que s’oposa al caràcter de l’arquitectura brutalista de de formigó armat i obra vista de l’estructura del temple.

L’espai sagrat de columbaris ofereix la custòdia d’urnes de forma gratuïta per un període de 3 mesos. Una vegada transcorrin els 3 mesos gratuïts, l’usuari pot recuperar la seva urna sense cap cost o contractar qualsevol de les concessions de columbaris disponibles. En aquest sentit, poden escollir entre el lloguer mensual d’una urna per 19,30€ (IVA inclòs), subjecte a una permanència de tres mesos, el lloguer anual amb un cost total de 193€ (IVA inclòs) o la concessió per a 25 anys a partir de la introducció de les cendres amb el manteniment inclòs durant 5 anys per 2.420 € (IVA inclòs).

 

 

A més, des de Coral Memorial s’ocupen de tot el procés i faciliten tots els tràmits: assessorament i contacte directe amb les famílies, recollida de l’urna i servei presencial en el moment de la introducció de les cendres al columbari escollit.