Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 26/09/2022
Carles Sánchez prevere Girona

Bisbat de Girona Aquest proper diumenge, 2 d’octubre, la Catedral de Girona acollirà, a les 5 de la tarda, l’ordenació presbiteral de Carles Sánchez i García, que presidirà l’arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas.

Nascut el 1949 a Barcelona, Sánchez va ser delegat de Mitjans de Comunicació Social del Bisbat de Girona del 1994 al 2007 i del 2011 al 2014, any en què va ser ordenat diaca permanent. Des de llavors està al servei de diverses parròquies de l’Alt i el Baix Empordà, actualment d’un total de 22 (Sant Miquel de Fluvià, Sant Mori, l'Armentera, Empúries, l'Escala, Montiró, Saldet, Valveralla, Ventalló, Vilacolum, Viladamat, Vilamacolum, Vila-robau, el Far d’Empordà, Siurana, Camallera, Gaüses, Llampaies, Saus, Valldevià, Vilaür i Vilopriu).

El futur prevere explica, en una entrevista al Full Parroquial de la diòcesi, que afronta el nou ministeri “amb molta il·lusió i ganes de servir les diferents comunitats”.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.