Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Vida Nueva) A partir d'ara, el lector del setmanari Vida Nueva que es trobi a les antípodes geogràfiques del seu punt habitual de recepció de la revista -temporalment durant les vacances o de manera definitiva- pot llegir la seva rèplica digital al moment i amb la màxima qualitat.

Tot el que necessita és una connexió a Internet, un iPad -properament també a qualsevol tauleta Android-, i l'aplicació gratuïta de Vida Nueva. Té al seu abast els exemplars de qualsevol setmana.

En aquest llançament, el número especial dedicat a l'elecció del papa Francesc s'ofereix totalment gratis; mentre el preu del número és de 1,79 euros. Hi ha la possibilitat de comprar una subscripció periòdica. Amb un clic, l'usuari rep la revista, sobre la qual adquireix dret ple, és a dir, que encara que després l'elimini o canviï de dispositiu, sempre pot tornar a descarregar-la.

Com explica Pedro Miguel García Fraile, director de PPC-Espanya, l'empresa editora de la revista, la iniciativa s'emmarca en un pla general d'adaptació a les noves tecnologies: “La nostra aposta per l'edició digital en tots els productes és estratègica. No només pretenem digitalitzar tot el nostre catàleg de llibres (tenim més de 200 ebooks), sinó també totes les revistes”. A més, "en el futur presentarem una oferta digital per a la catequesi i les parròquies, d'acord amb els nous llenguatges i maneres d'evangelitzar".

I, en paraules del director, Juan Rubio, l’aplicació ofereix “els mateixos continguts, la mateixa passió, la mateixa responsabilitat, però en altres escenaris i formats”.