Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

La pregària és l’exercitació espiritual per excel•lència. L’objectiu d’aquest recull de textos és ajudar a mantenir el clima de pregària durant tot el dia. Ara, amb la mateixa intenció que vaig iniciar el recull de pregàries proposat pel monjo de Montserrat, pare Miquel Estradé , presento una selecció de pregàries molt més personals. Són fragments de salms o altres textos bíblics que dia darrera dia són repetits en la pregària de la Litúrgia de les Hores. La selecció és íntima i reflexa l’estat d’ànim o la crida que la lectura de cada text em suggereix. Alguns textos són pregàries directes, altres aporten petits moments de transcendència que ajuden a avançar en el dia a dia.
 
17 març “ Escolta, Senyor, escolta el meu clam, compadeix-te de mi, respon-me. 8 Tu em parles dintre el cor: «Busqueu la meva presència!» Buscar-la és el que vull, Senyor!” (Sl 27, 7-8)
  
18 març “ Senyor, no us amagueu! No siguis sever fins a rebutjar el teu servent, tu que ets el meu ajut! No em deixis mai abandonat”. (Sl 27,9)
 
19 març “Ensenya'm, Senyor, la teva ruta, condueix-me per camins planers” (Sl 27,11)
 
20 març “ Espera en el Senyor; sigues valent, que el teu cor no defalleixi” (Sl 27, 14)
 
21 març “El teu amor, Senyor, s'eleva fins al cel, la teva fidelitat arriba fins als núvols. La teva justícia és com les muntanyes més altes, com l'oceà infinit són les teves decisions” (Sl 36,6-7)
 
22 març “ En tu hi ha la font de la vida, i veiem la llum en la teva llum (Sl 36,10)
 
23 març “Que no se m'acosti el peu de l'orgullós, que no em faci fugir la mà del malvat! Allí mateix han caigut els qui van amb males arts; els han tirat per terra i no es poden aixecar” (Sl 36,12-13)